Digitalpiloterna - header image

DigitalPiloterna - i cyberrymden kan alla höra dig skrika

Projektledning, utbildning, webbproduktion

Ta kontroll över din digitala värld

Digitalpiloterna erbjuder företag konkreta verktyg, råd och tips som gör dem trygga och synliga i den digitala världen. Företaget har tre verksamhetsområden:

Strategi - rådgivning och konsultationer inom området digital kommunikation

Utbildning - kurser och föreläsningar med workshop

Produktion - produktion av webbplatser, film och musik

raketenDigitalpiloternas erbjudande

Hjälpa företag och organisationer att skapa en digital infrastruktur som utvecklar deras affärer. Med utökad kunskap, best practices och konkreta verktyg kan Digitalpiloternas uppdragsgivare bygga och leva sina varumärken genom ökad digital närvaro.

Att bli mer synlig, tydlig och frekvent i de digitala kanalerna ökar chanserna till utveckling och bättre lönsamhet vilket är positivt för såväl individ som näringsliv och samhälle.

ANALYS OCH STRATEGI

Rådgivning, föreläsningar och konsultationer

 • Webbplatsen och de digitala kanalerna driver affärerna idag.
 • Hur väljer man rätt verktyg? Vilka är enkla och kostnadseffektiva? Vad har hemsidan för mål, syfte och vision?
 • Hur ska hemsidan fungera tillsammans med övriga digitala kanaler?
 • Har jag en pålitlig teknik som går att anpassa, skala upp och som fungerar även imorgon?
 • Har jag själv kontrollen? Kommer jag åt den överallt?
 • Hur säkrar jag min data mot TJUVEN och BRANDEN?

UTBILDNING

Exempel på kurser och föreläsningar med workshop

 • Filma med iPhone: Halvdags workshop där du får lära dig att spela in, redigera och distribuera filmer. Allt görs med din iPhone.
 • One Way Trip/Round Trip/Refuel: Halvdags till tvådagars kurser med workshop där du får hjälp att starta en webbplats med integrerad nyhetsbrevstjänst samt ett backup-system. Under kursen kommer du igång och fyller din nya webbplats med innehåll, påbörjar ett nyhetsbrev och får också en introduktion till hur man hanterar text, bilder och filmer på webben inkl. tips på gratis on-lineverktyg och appar.
 • Personal Digital Shopper: Personlig handledning med att lösa dina digitala problem; IT-support, skapa enkla arbetsflöden, välja rätt programvara eller hårdvara.

laptop

PRODUKTION

 • Produktion av webbplatser: Utifrån dina önskemål skapar vi en kraftfull och lättadministrerad webbplats som har den funktionalitet du behöver och som naturligtvis är anpassad för smartphones och surfplattor. Du får också utbildning i hur man sköter webbplatsen. Eller så sköter vi den åt dig. 

  Vi hjälper dig även med att lägga upp integrera Facebook, Instragram, Twitter, YouTube-kanaler och liknande tjänster.
 • Produktion av presentationsfilmer: Inspelning, redigering och internetdistribution av korta presentationsfilmer om och med dig och ditt företag. Inkl. grafik, eftertexter, vinjettmusik och ljudeffekter.

  Läs mer under varumärket Vinjettfilm.