Vinjettfilm - header image

Vinjettfilm

Bli stjärna i din egen TV-serie

Vinjettfilm är ett varumärke för filmproduktion i segmentet mellan företagsfilm och videobloggar. Vinjettfilm är ett samarbete mellan Magnus Fermin och fotografen Niklas Palmklint. Vårt erbjudande är korta, varumärkesstärkande presentationsfilmer på 1–5 minuter för webb- och online-bruk. Innehållet i filmerna består i huvudsak av att huvudpersonen passionerat berättar om sin verksamhet, sitt expertområde eller liknande, blandat med kompletteringsbilder från personens miljö.

Vi riktar oss i första hand till företagsägare, artister, opinionsbildare eller liknande som är bekväma framför kameran och brinner för att berätta om sitt ämne eller verksamhet.

Filmerna, som är avsedda för spridning i sociala medier, på bloggar och beställarens webbplats, produceras som en ”TV-serie” i miniformat med regelbunden publicering ex. månadsvis.

Formmässigt handlar det om professionellt förpackade ”videobloggar” med högsta bild- och ljudkvalitet, ljussättning och klippning. Filmernas anpassas även efter beställarens grafiska profil och innehåller förutom in- och utgångsvinjett med grafik och eftertexter även specialskriven musik; signaturmelodi och bakgrundsmusik.

Vi filmar företrädesvis i beställarens miljö och filmteamet består av 1–3 personer vilket gör att vi kan jobba mycket kostnadseffektivt och leverera ett stort kommunikativt värde till ett mycket förmånligt pris i jämförelse med producenter av företagsfilm.

Priserna börjar på 6 900 SEK för en enkel presentation.

Läs mer på www.vinjettfilm.se

vinjettfilm logo black

KONTAKT:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Magnus Fermin 0706 86 33 30
Niklas Palmklint 0705 70 40 61